Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halat felaprítom és vajon megpárolom. Sózom és citromlevet nyomok rá. Hozzáadom az apró, kockára vágott édesburgonyát. Együtt puhára párolom. Ha már puha mindkettő, felöntöm tejszínnel és beforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tészta körettel kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.10 15:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halat felaprítom, édesburgonyával, édesburgonyát, édesburgonya, citromlevet, beforralom, tejszínnel, megpárolom, felaprítom, Hozzáadom, Pangasius, Pangasius, mindkettő, körettel, felöntöm, párolom, kínálom, tejszín, kockára, nyomok, Együtt, Tészta, teavaj, citrom, csipet, puhára, vágott, Pangasius filé, édesburgonya, tejszín, teavaj, citrom, csipet,
|
|
|
|
|